Bedrift & Privattimer

Yoga For Bedrift

Det er mange fordeler med å trene yoga på jobben, både for ansatte og arbeidsgiver. Yoga kan bidra til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår bedre effektivitet og ofte mindre sykefravær. En regelmessig yoga praksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, man takler stress på en bedre måte, hjelper med vektkontroll og stabil vekt, og reduksjon i rygg-og nakke smerter. Det å praktisere yoga kun en gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen.

Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo. Noen av mine nåværende (og tidligere) kunder er Aker Sykehus, Brystkreftforeningen, NHO, og Sweco. Yogatime hos bedrift kan tilpasses deres ønsker i forhold til nivå, varighet og tidspunkt (før, etter, eller i arbeidstiden). Jeg underviser yoga både for nybegynnere og viderekommende i Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga.

Priser for bedriftstimer er som følger:

Yoga For bedrift

Pris 45 min 60 min 75 min 90 min
800kr 900kr 1000kr 1200kr

 

Referanser:

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

«Mina er en pliktoppfyllende og kompetent yogalærer som har vikariert for vår hovedinstruktør her på Vækerø. Hos oss har Mina undervist tradisjonell Ashtanga yoga (primarty series), etter ønske fra oss. Mina har vært tilpasningsdyktig og punktlig, og har gjennom sine yogatimer bidratt til å opprettholde det gode arbeidsmiljøet hos oss i Sweco.»

Sweco BIL

Yoga PT

Privattimer i yoga (enten for en person eller liten gruppe) vil gi deg en grunding introduksjon til yoga, slik at man lærer riktig alignment, pusteteknikk, og de fundamental prinsippene i yoga. Hvis du allerede har en eksisterende yoga praksis kan privattimer hjelpe deg til å gå videre i praksisen. Privattimer tilrettelegges etter behov og ønsker, og det tas hensyn til eventuelle skader og helseplager.

Hvis du er helt ny til yoga og du ikke føler deg trygg nok til å delta på gruppetimer, er privattimer en fin måte å komme i gang på. Vi kan da jobbe med de grunnleggende prinsippene slik at du føler deg komfortabel med å gå på gruppetimer. Privattimer kan brukes til å jobbe med spesielle øvelser eller teknikker, eller hvis du ønsker å komme i gang med et yoga program for deg å gjøre hjemme selv, så kan vi se på det. Eller hvis du har en veldig hektisk hverdag, kan privattimer være en fin måte å bringe mer yoga inn i hverdagen.

Jeg underviser yoga for store grupper, små grupper, og privattimer for enkeltpersoner. Hvis du er interessert i privatundervisning med meg, er det fint om du har noen tanker om hva du ønsker å få ut av timene, slik at vi kan sette sammen en yoga rutine som passer deg.

Priser for privattimer er som følger:

Yoga PT
Pris 60 min 75 min 90 min
700kr 800kr 900kr

 

Frist for en eventuell kansellering av bedrift- eller privattime er 24 timer, etter det belastes timen.