Bedrift & Privattimer

Yoga For Bedrift

Det er mange fordeler med å trene yoga på jobben, både for ansatte og arbeidsgiver. Yoga kan bidra til å redusere stress og anspenthet i kroppen og hodet, slik at man oppnår bedre effektivitet og ofte mindre sykefravær. En regelmessig yoga praksis gir indre ro, mer energi i hverdagen, man takler stress på en bedre måte, hjelper med vektkontroll og stabil vekt, og reduksjon i rygg-og nakke smerter. Det å praktisere yoga kun en gang i uken kan bidra til å finne en god balanse i hverdagen.

Jeg har lang erfaring med yogaundervisning for bedrifter i Oslo. Noen av mine nåværende (og tidligere) kunder er Aker Sykehus, Brystkreftforeningen og Sweco. Yogatime hos bedrift kan tilpasses deres ønsker i forhold til nivå, varighet og tidspunkt (før, etter, eller i arbeidstiden). Jeg underviser yoga både for nybegynnere og viderekommende i Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga.

Priser for bedriftstimer er som følger:

Yoga For bedrift

Pris 45 min 60 min 75 min 90 min
800kr 900kr 1000kr 1200kr

 

Referanser:

“Vi startet opp med yoga for ansatte ved vår avdeling i September 2015, og dette har blitt så populært at også ansatte ved andre avdelinger vil være med på dette tilbudet. Yoga fungerer godt for å gi ny energi, bygge styrke og fleksibilitet og å finne indre ro, og passer for alle nivåer. Jeg kan varmt anbefale Mina Kristensen for andre bedrifter.”

Siw Merete Paulsen, Arbeidsplass Aker Sykehus

 

Yoga PT

Privattimer i yoga (enten for en person eller liten gruppe) vil gi deg en grunding introduksjon til yoga, slik at man lærer riktig alignment, pusteteknikk, og de fundamental prinsippene i yoga. Hvis du allerede har en eksisterende yoga praksis kan privattimer hjelpe deg til å gå videre i praksisen. Privattimer tilrettelegges etter behov og ønsker, og det tas hensyn til eventuelle skader og helseplager.

Hvis du er helt ny til yoga og du ikke føler deg trygg nok til å delta på gruppetimer, er privattimer en fin måte å komme i gang p. Vi kan da jobbe med de grunnleggende prinsippene slik at du føler deg komfortabel med å gå på gruppetimer. Privattimer kan brukes til å jobbe med spesielle øvelser eller teknikker, eller hvis du ønsker å komme i gang med et yoga program for deg å gjøre hjemme selv, så kan vi se på det. Eller hvis du har en veldig hektisk hverdag, kan privattimer være en fin måte å bringe mer yoga inn i hverdagen.

Jeg underviser yoga for store grupper, små grupper, og privattimer for enkeltpersoner. Hvis du er interessert i privatundervisning med meg, er det fint om du har noen tanker om hva du ønsker å få ut av timene, slik at vi kan sette sammen en yoga rutine som passer deg.

Priser for privattimer er som følger:

Yoga PT
Pris 60 min 75 min 90 min
700kr 800kr 900kr