Om Meg

For meg har det å praktisere yoga blitt en måte å leve livet på. En daglig yoga praksis har lenge hjulpet meg til å finne indre ro i en ellers hektisk hverdag, og gjort at jeg føler meg utrolig glad og takknemlig. Jeg ble først introdusert til yoga når jeg flyttet fra Bodø til London for å studere. Yoga var en helt ny erfaring for meg, og det var fullstendig uten konkurranse. Interessen for yoga vokste fort, jeg prøvde ulike typer yoga, og en av de fineste tingene jeg fant er at det er så utrolig mye å lære i yoga. Dette gjelder uansett om man er ny eller har praktisert i mange år, man slutter aldri å lære i yoga. Jeg har selv vært så heldig å lære fra mange internasjonalt anerkjente lærere, og det er jeg veldig takknemlig for.

I løpet av årene som har gått siden jeg først begynte med yoga i 2001, har yoga blitt en del av hverdagen min. Jeg praktiserer Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga, og for å roe helt ned er Restorative Yoga helt fantastisk for kropp og sjel. Jeg elsker det familiære i Ashtanga Yoga, og dette er en praksis jeg alltid har kommet tilbake til. Men jeg er også glad i variasjon, og er utrolig glad i flyten og variasjoen man finner i vinyasa flow yoga.

Som yogalærer har jeg solid utdannelse og kvalifikasjoner, mange års kontinuerlig praksis, og mye undervisningserfaring. Jeg tok min første yoga lærer utdannelse i London i 2012; Vinyasa Flow Yoga med Yoga London (200 timer). I London underviste jeg deltid til 2013. Jeg bor nå i Oslo hvor jeg jobber som yoga instruktør på fulltid. Jeg underviser Ashtanga Yoga og Vinyasa Flow Yoga. I 2014 tok jeg min Ashtanga Yoga teacher training med David Swenson. Og i 2015 tok jeg min Advanced teacher training (300 timer) i Vinyasa Flow Yoga med Sampoorna Yoga i Goa, India. Jeg er registrert yoga instruktør med Yoga Alliance (E-RYT500).